Kiväärijaosto

RADAT OVAT JÄSENTEN KÄYTETTÄVISSÄ. TAULUT SIJOITETTAVA LUOTILOUKKUJEN KESKELLE AMPUMAPAIKKOJA VASTAAVIIN PAIKKOIHIN!!! PAIKAT MERKITTY NUMEROILLA!

MUISTAKAA MERKITÄ LAUKAUSMÄÄRÄT RATAPÖYTÄKIRJAAN! SE ON YMPÄRISTÖLUVAN EHTO!

Kiväärijaosto järjestää vuosittain Suomen Ampumaurheiluliiton (SAL) tai Suomen Metsästäjäliiton (SML) alaisia kilpailuja.

Kiväärijaosto järjestää myös jäsenille seuranmestaruuskilpailuja.

Kivääriratojen yleiset aukiolot: HUOM! voivat muuttua koronatilanteen vuoksi

Viikot 23 - 30

Tiistai 17:00 - 20:30 Kivääri- ja hirvirata

Torstai 17:00 - 20:30 Kivääri- ja hirvirata

Viikot 31 - 39

Tiistai 17:00 - 20:30 Kivääri- ja hirvirata

Torstai 17:00 - 20:30 Kiväärirata

Näinä aikoina radalla on valvojat, jolloin myös seuran ulkopuoliset ovat tervetulleita harrastamaan.

PDF-tiedosto2020 valvontalista uusi.pdf (139 kB)
Kivääriratojen yleisten aukiolojen valvontavuorolista. Tästä näet myös kivääriradoilla tapahtuvat kilpailut ja ratojen kiinnioloajat.

MAKSUT:

Maksu milellään ennakkoon suoraan pankkitilille. Selitekenttään teksti "Kiväärirata" + päivämäärä (päivämaksu)  tai "Kiväärin kausikortti 2020". Maksun voi suorittaa kortilla myös kahvioon, sen ollessa avoinna.

Kausikortti:

Jäsenet 40€ (MKMS, Rhy). Jäsenmaksu+kuitti tai metsästyskortti (609). Kattaa kaikenlaisen ammunnan.

Vieraat 100€. Kattaa kaikenlaisen ammunnan valvottuina iltoina.

Iltamaksu (sis. koko illan):

Jäsenet 5€.

Vieraat 10€

100m luodikkoratojen maksut ryhmille ja seuroille valvontavuorojen ulkopuolella:

• 20€ Mäntsäläinen metsästysseura.
  • 50€ muut seurat ja ryhmät.

Uudet taulut 2€ kpl(Metsotaulu tai hirvitaulun keskiö)

Sarjakisojen ja seuran mestaruuskisojen maksu 2,5€/sarja.

Sarjakisat hirvi ja luodikko 100m: 3 kisaa/laji. Tarvittaessa voi ampua kaksi sarjaa/ilta, jos jää joku ilta väliin. Aloitus 2.6.

Muistakaa merkitä laukausmäärät ratapöytäkirjoihin!

Jäsenet HUOM! Jos haluat alentaa ensivuoden kausikortin hintaa, ilmoittaudu ratavalvontaan tai järjestettäviin kilpailuihin toimitsijaksi.