Kiväärijaosto

Kiväärijaosto vastaa Mäntsälän Ampumaurheilukeskuksen kivääriratojen ylläpidosta.

Kiväärijaosto järjestää vuosittain Suomen Ampumaurheiluliiton (SAL) tai Suomen Metsästäjäliiton (SML) alaisia kilpailuja.

Kiväärijaosto järjestää myös jäsenille seuranmestaruuskilpailuja.

Kivääriratojen yleiset aukiolot:

Viikot 16 - 30

Tiistai 17:00 - 20:30 Kivääri- ja hirvirata

Torstai 17:00 - 20:30 Kivääri- ja hirvirata

Viikot 31 - 39

Tiistai 17:00 - 20:30 Kivääri- ja hirvirata

Torstai 17:00 - 20:30 Kiväärirata

Näinä aikoina radalla on valvojat, jolloin myös seuran ulkopuoliset ovat tervetulleita harrastamaan.

PDF-tiedostoKesän 2019 valvontalista.pdf (140 kB)
Kivääriratojen valvontavuorolista. Tästä näet myös kilpailut ja ratojen kiinni olot.

MAKSUT:

Kausikortti:

Jäsenet 40€ (MKMS, Rhy). Jäsenmaksu+kuitti tai metsästyskortti (609). Kattaa kaikenlaisen ammunnan.

Vieraat 100€. Kattaa kaikenlaisen ammunnan valvottuina iltoina.

Iltamaksu (sis. koko illan):

Jäsenet 5€.

Vieraat 10€ sis. luodikko + kohdistus. Hirvi 5€/sarja

100m luodikkoratojen maksut ryhmille ja seuroille valvontavuorojen ulkopuolella:

• 20€ Mäntsäläinen metsästysseura.
  • 50€ muut seurat ja ryhmät.

Uudet taulut 2€ kpl(Metsotaulu tai hirvitaulun keskiö)

Sarjakisojen ja seuran mestaruuskisojen maksu 2,5€/sarja.

Sarjakisat hirvi ja luodikko 100m: 3 kisaa/laji. Tarvittaessa voi ampua kaksi sarjaa/ilta, jos jää joku ilta väliin. Aloitus 2.5.

Muistakaa merkitä  laukausmäärät ratapöytäkirjoihin!

Jäsenet HUOM! Jos haluat alentaa ensivuoden kausikortin hintaa, ilmoittaudu ratavalvontaan tai järjestettäviin kilpailuihin toimitsijaksi.